16 maart 2021

Overname: vragen en antwoorden

 

Computron heeft Solipsis Managed Services B.V. overgenomen. We begrijpen dat dit vragen met zich meebrengt en hebben daarom deze pagina aangemaakt. Hier worden alvast wat vragen en antwoorden getoond.

 

Waarom is Solipsis Managed Services overgenomen door Computron?

Zowel Computron als Solipsis zoeken naar manieren om de dienstverlening te optimaliseren en op te kunnen schalen. ‘Organisch groeien’ (vanuit de eigen organisatie) kost veel tijd en in de IT-wereld met snelle veranderingen wil je snel kunnen schakelen. Deze overname biedt voor beide bedrijven de mogelijkheid om direct te groeien, een efficiency-slag te kunnen maken en van daaruit haar dienstverlening aan klanten nog verder ontwikkelen.

 

Wat betekent de overname voor mij als klant?

Computron-klanten gaan profiteren van extra kennis en kunde die de overname met zich meebrengt. Ook ons dienstenaanbod is door de overname uitgebreid. Zo kunnen we jouw organisatie nog beter begeleiden met jouw digitale transformatie.

 

Wat houdt de overname in?

De overname betekent dat Computron en Solipsis Managed Services samen verder gaan als één organisatie in een gezamenlijk kantoor. Met één strategie, een uitgebreid dienstenportfolio en heldere processen met als doel om de digitale transformatie van onze klanten nog beter de bedienen.

 

Wat gebeurt er de komende tijd?

De komende weken zullen wij Computron en Solipsis met elkaar gaan integreren. Niet alleen de organisaties, maar ook de processen en het dienstenportfolio. We werken aan een nieuwe, gezamenlijke strategie en uitstraling.

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update!

 

Wat zijn de financiële consequenties van deze overname?

Financiële details over de overname worden niet bekend gemaakt. De nieuwe combinatie van bedrijven heeft een gezamenlijke omzet van circa € 10 miljoen en een solide financiële basis.

 

Bij wie kan ik terecht met vragen?

Wij beantwoorden je vragen graag. Neem gerust contact op met Tessa Hofman (marketing & communicatie) via 088-5991608 of vul het contactformulier onderaan onze contactpagina in.