Teams

 

Microsoft Teams

Met de introductie van Microsoft Teams is een nieuwe manier van samenwerken aangekomen voor bedrijven en werknemers. Veel van de mogelijkheden waren al los beschikbaar over Microsoft platformen zoals Skype, SharePoint, interne e-mails en productiviteit-tools. Deze zijn nu gebundeld in 1 product, zo kun je in Teams onder andere:

– Tegelijk samenwerken in bestanden,
– Aankondigingen plaatsen,
– To-do lijsten bijhouden,
– Video-overleggen houden,
– Chatten met collega’s,
– Live-events houden.
 
Met dit product van Microsoft wordt contact en productiviteit naar een nieuw niveau gebracht, los van de standaard functionaliteiten biedt Teams ook heel veel ruimte voor plug-ins en daarmee biedt Teams de mogelijkheid om centraal te staan in jouw organisatie.
 

Best Practices

Met alle mogelijkheden van Teams kan het lastig zijn om te weten waar je moet beginnen, hoe je jouw team productief laat samenwerken en wat een goede inrichting is. Onze Cloud Consultants zijn ervaren op het gebied van Teams implementaties en zijn op de hoogte van de best practices. Na de implementatie delen zij hun tips en tricks en weten daarom samen met jou de beste implementatie voor jouw organisatie te realiseren.
 

Teams reeds in gebruik?

Met de ontwikkelingen in 2020 omtrent werken op afstand zijn veel organisaties al begonnen met het gebruik van Teams. Het nut en de noodzaak van een oplossing als Teams is evident geworden. Wij hebben daarbij wel gemerkt dat veel bedrijven deze implementatie op basis van de onmiddellijke behoefte hebben ondernomen. Daarmee blijft veel functionaliteit onbelicht en ontstaat er een verschil in kennisniveau bij de gebruikers.
Wij begrijpen natuurlijk dat het nagenoeg onmogelijk is om te bepalen wat je niet weet. Daarom bieden onze consultants ook een Teams-audit aan.

  • Meer informatie
    • Ben jij benieuwd of de huidige manier van werken verbeterd kan worden of wil jij Teams gaan gebruiken binnen jouw organisatie? Neem contact op met onze consultants als je het gebruik van Teams binnen jouw organisatie verder wilt verbeteren.
    • Neem contact met me op > 06 86 80 66 98
    • Of mail > Consultancy@computron.nl