Microsoft Dynamics 365

’s werelds meest gebruikte bedrijfssoftware

 

Customer Relationship Management en Enterprise Resource Planning. Beide klinken indrukwekkend, maar jij kent ze waarschijnlijk onder de de noemers CRM en ERP. Veel bedrijven maken gebruik van applicaties als deze om hun klanten te managen, belangrijke bedrijfsprocessen te stroomlijnen of planningen te maken. De centrale rol die een CRM of ERP speelt binnen je organisatie vraagt om intelligente software. Microsoft Dynamics 365 vormt een krachtige, modulaire combinatie tussen een CRM en ERP met uitstekende mogelijkheden voor business intelligence. Daarmee zorg jij dat al je bedrijfsprocessen optimaal met elkaar samenwerken.

 

Dynamics – ERP en CRM in één

Als je bedrijf op zoek is naar een totaaloplossing om je bedrijfsprocessen te managen, kom je al snel bij Microsoft Dynamics 365 uit. Het is een combinatie van Dynamics CRM Online en de ERP-oplossingen AX Online en NAV Online. Microsoft heeft daarmee zijn meest krachtige enterprise-oplossingen samengebracht in één krachtige clouddienst.

 

Uitgebreid en op maat

Dynamics 365 biedt alle functionaliteiten die je bedrijf nodig heeft in een CRM of ERP, het kan echter voorkomen dat je deze niet allemaal gebruikt. Doordat Dynamics 365 volledig modulair is, betaal je alleen voor de functionaliteit die je echt nodig hebt. Werken in Dynamics is daarom fijn, je raakt niet verstrikt in een wirwar aan functies die je bedrijf niet gebruikt. Bovendien voelt de omgeving gelijk vertrouwd omdat deze overeenkomt met het design van Office 365 en andere Microsoft producten.

 

 

Eén oplossing voor je hele bedrijf

Met Dynamics 365 heeft je bedrijf een totaaloplossing in de cloud in handen, waarmee je bedrijfsprocessen op het gebied van finance, recruitment, retail, sales, klantenservice, fleet management, field services, projecten, marketing en social media optimaal kan stroomlijnen. Omdat Dynamics 365 volledig cloud-based is, hoef je bovendien geen infrastructuur meer aan te leggen. De mogelijkheden zijn legio, hoe ver durf jij te gaan?

  • Meer informatie