Consultancy

Advies op maat

 

Bij Computron werken wij er hard aan om onze klanten altijd verder te helpen, of het nu draait om internet, telefonie of werken in de Cloud, wij ondersteunen onze klanten al jaren met onze kennis en producten.

Zo weten wij ook dat je als organisatie af en toe voor vragen komt te staan waar je zelf het antwoord niet op hebt. Dat kan natuurlijk vervelend zijn maar vanuit onze kennis, ervaring en overtuiging dat jij altijd verder kunt bieden we daar een passende oplossing voor. Schroom dus niet om deze vragen voor te leggen aan een van onze consultants, zij staan voor je klaar met een passend advies.
 

Cloud Consultancy

Onze Cloud Consultants zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van-, en ondersteunen bij de vraagstukken waar jouw bedrijf tegenaan loopt. Of het nu draait om een grondige analyse met Power BI, advies omtrent procesverbetering of software, het vinden en implementeren van nieuwe software, adoptie begeleiding en ondersteuning, het geven van trainingen, advies omtrent beveiliging of het bouwen van Apps. Onze consultants willen erachter komen wat jouw organisatiebehoeften zijn en de drijfveren die erachter schuilen. Zo combineren zij hun expertise met jouw bedrijfsproces om te zorgen voor een oplossingdie naadloos aansluit en écht werkt voor een maximale Return on Investment (ROI).
 

Audits

Wil jij altijd inzicht hebben in de staat van jouw bedrijfsprocessen, dan is het belangrijk om continu te onderzoeken hoe je efficiënter en effectiever kan werken. In het hedendaagse, snel veranderende, bedrijfsklimaat moet dit onderzoek een continu proces zijn. Onze Cloud Consultants hebben hiervoor een portfolio aan audits ontwikkeld, die erop gericht zijn een onderwerp binnen jouw bedrijf op een kritische wijze te doorgronden. Daaruit volgt een advies om jou die stap verder te helpen zodat je altijd voorop blijft lopen.

De greep uit de audits die wij aanbieden:
 
Efficiency Audit

Wij kijken kritisch mee naar jouw processen en adviseert over verbeteringen en automatisering.
 
BI Scan Audit

Aan de hand van de, bij jou beschikbare, data wordt er een interactief dashboard gemaakt om jou meer inzicht te geven in jouw organisatie.
 
IT Finance Audit

Samen kijken wij of de kosten voor jouw huidige IT voorzieningen nog wel passend zijn en bieden wij een prijsvergelijk aan.

Aanvullend op het bovenstaande zijn er meer audits beschikbaar in ons portfolio. Wil je meer informatie over het volledige portfolio of over een specifieke audit? Neem contact op met een van onze Consultants.

  • Meer informatie
    • Benieuwd hoe je jouw bedrijfsprocessen en -software nog beter kunt laten samenwerken? Ik vertel je er graag alles over!
    • Neem contact met me op > 06 86 80 66 98
    • Of mail > Consultancy@computron.nl