Moderne werkplek

écht werken in de cloud

 

Bij de inrichting van de ideale, moderne werkplek gebruiken wij Windows 10, Enterprise Mobility & Security (EMS) voor de beveiliging, Office 365 voor alle Office en Cloud-functionaliteiten en het unieke SpinPanel voor de integratie en orkestratie. We stemmen alles perfect af op jouw situatie en ambities. Goed, voordelig en state of the art.

 

Een unieke werkplek: volledig in de cloud

Door het beste van Windows 10, Azure en Office 365 te combineren heeft Computron een unieke werkplekoplossing in huis. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en device waarmee je kan inloggen. Geen on-premise servers meer, geen onduidelijke kosten, altijd up-to-date en onbeperkt op- en afschalen. In tegenstelling tot de meeste andere cloud-werkplekproviders werk je met onze oplossing dus écht in de cloud. Alles wat je doet, doe je online. Je (cloud)bedrijfsnetwerk is dus vanaf elke plek in de wereld veilig bereikbaar.

 

 

Effectief samenwerken

De Computron werkplek werkt naadloos samen met Office 365 en andere Microsoft producten. Iedereen binnen je bedrijf heeft daarmee ongelimiteerde toegang tot alle applicaties en andere voordelen die Office 365 te bieden heeft. Door de integratie met Office 365 heeft je organisatie een krachtig pakket voor samenwerking. De applicaties binnen het Office-pakket, zoals Skype for Business, Microsoft Teams, SharePoint en Outlook bieden uitstekende mogelijkheden voor communicatie en samenwerking.

 

Verhoog productiviteit

Met de tools van Office 365 werk je in team-, project- en organisatieverband effectief samen. Daarin maakt het niet uit of dat met collega’s of externen is. Het is daarom bijvoorbeeld mogelijk om samen met een leverancier of klant samen aan een project te werken. Office 365 bevat standaard oplossingen voor documentbeheer, taakbeheer, projectmanagement en workflows om de samenwerking productief te houden. Zo haal je al snel veel voordeel uit de implementatie van de nieuwe werkplek.

 

Veiligheid en compliancy

Door de werkplekintegratie met Azure en Office 365 zijn je bedrijfsgegevens altijd veilig. Office 365 en Azure voldoen aan de ISO27001, SOC1, SOC2 en EU-standaarden voor informatiebeveiliging.

  • Meer informatie