Internet

jouw verbinding met de wereld

 

Met alle hype over de cloud zou je het haast vergeten: alles begint bij wat je uit de grond of uit de muur haalt: een stabiele en supersnelle internetverbinding. En bij de juiste combinatie van componenten en netwerkapparatuur. Computron regelt dat voor je. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we de scherpste prijzen aanbieden.

 

Betrouwbaar en snel internet

Een snelle internetverbinding is onmisbaar. Tegenwoordig gaat bijna alle communicatie die je hebt met klanten, leveranciers en andere relaties via die éne kabel. Het is dus wel zo fijn als je internetverbinding betrouwbaar en snel is. Onze leverancier garandeert 99,7% uptime, je bent dus verzekerd van een internetverbinding die altijd werkt. Wij adviseren je daarnaast over de ideale internetsnelheid voor jouw organisatie. Heb je later behoefte aan meer, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Na aanvraag van een snelheidsverhoging kan onze supportafdeling je snel overzetten, zodat jij altijd over de snelheid beschikt die het best past bij je bedrijf.

 

 

Draadloos netwerk

Bij snel internet hoort ook een snel en stabiel draadloos netwerk. Computron maakt gebruik van Cisco Meraki netwerk- en routingapparatuur. Cisco Meraki is uitermate geschikt voor gebruik in professionele omgevingen. Omdat steeds meer apparaten draadloos met het netwerk verbonden worden, heb je apparatuur nodig die ook in de toekomst goed blijft werken. Deze nieuwe generatie netwerkapparatuur maakt je netwerk schaalbaar en beheersbaar. Met Cisco Meraki kan de configuratie, het beheer en de monitoring van de lokaal geïnstalleerde apparatuur vanuit de cloud worden aangestuurd. Mocht je dus graag aanpassingen willen doen aan je draadloze netwerk, dan kunnen onze engineers deze wijzigingen direct op afstand doorvoeren. Wel zo handig!

 

  • Meer informatie