Office 365 coaching

De kunst van efficiënt werken met nieuwe technologie

 

Je organisatie bestaat uit een groep hardwerkende en gemotiveerde medewerkers. Jij wil er alles aan doen om het maximale uit jezelf en je medewerkers te halen, maar tegelijkertijd weet je ook  dat niet iedereen even bedreven is met nieuwe technologie. Vooral op ICT-gebied volgen ontwikkelingen elkaar zich in een zeer rap tempo op. Veelal zijn de bedoelingen om van nieuwe technologieën gebruik te maken goed; makkelijker, beter en efficiënter werken staat voorop. Daarom moet je waakzaam blijven dat technologie vóór je medewerkers blijft werken, en niet tegen.

 

Als je goed kijkt, zie je veel tijd en energie verloren gaan tijdens het werk. Gedoe met het indelen van de oneindige stroom aan e-mails, onvindbare bestanden, vergaderingen die niet goed zijn afgestemd en medewerkers die langs elkaar heen werken.

 

Computron pakt deze problemen aan met coaching, gericht op het hele spectrum van je organisatie. De ervaring leert dat alléén een klassikale cursus niet werkt, maar enkel een individuele training ook niet. De adoptie van een nieuwe manier van werken kost moeite, tijd en motivatie. Door alle niveaus van je organisatie te raken zorgen wij voor de cultuurverandering die nodig is om sneller, beter en efficiënter te werken.

 

Individuele aspect

Gewoon prettig werken met je computer, laptop, telefoon of tablet; het lijkt zo vanzelfsprekend, maar is het dat ook? Soms denk je wel eens, dit moet toch makkelijker kunnen. Onze persoonlijke coaching is erop gericht om jou naadloos en perfect met je computer te laten werken, en alle technologie maximaal te benutten. 1 uur behandelen wij persoonlijk al je vragen 1-op-1 en leren we je optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die Windows 10 en Office 365 je bieden.

 

Werken in teams

Wie kent het niet; een vergadering waarbij de ene helft de stukken ter voorbereiding niet heeft ontvangen, en de andere helft notities maakt op een kladblok en na de vergadering overtikt in Word. Teamcoaching leert je gebruik te maken van uitermate handige alternatieven, zoals Microsoft OneNote en Teams. Deel automatisch notities en andere documenten met je team en houd deze, plus de planning, bij op één plek.

 

De cultuur van je organisatie

Het nieuwe werken vraagt om een cultuurverandering in je organisatie, en een cultuurverandering kost tijd. Wij verzorgen daarom elke maand een ander thema met quiz om je werknemers bewust te maken van de voordelen van het moderne werken.

  • Meer informatie