Technologie
die werkt –
precies zoals jij
het wilt

De digitale transformatie heeft een blijvende impact op hoe wij mensen (samen)leven en werken. Elke dag kunnen en weten we meer. Dat geldt voor jou, maar ook voor je concurrenten. Daarom nemen wij je graag bij de hand om technologie zó voor je te laten werken dat je verschil blijft maken. Vandaag, maar ook morgen.

De wereld jouw werkplek

Je wilt op elk apparaat kunnen (samen) werken. Altijd en overal. Efficiënt én veilig. Computron maakt het mogelijk. Samen met jou maken we de ideale werkplek, waarmee jij het beste uit jezelf kunt halen. Online, maar ook op kantoor, met de beste internetverbindingen, snelste netwerken en flexibele VoIP- telefoniediensten.

betere beslissingen Betere processen

Nieuwe technologie vinden we prachtig. Maar het gaat er natuurlijk vooral om hoe onze oplossingen bijdragen aan het behalen van je doelen. Wat levert het je op? Word je er inderdaad productiever en efficiënter van? En hoe kun je optimaal gebruikmaken van de oplossingen die je al in huis hebt?

Met Power BI analyseren en optimaliseren we het gebruik van onze oplossingen: hoe is de performance? Wie gebruikt wat? En hoe kunnen we data combineren om jou tot nieuwe inzichten te brengen?

Cloudcoaching Met je hoofd in de wolken

Hoe goed nieuwe software of nieuwe systemen ook zijn – ermee leren werken gaat niet vanzelf. Computron snapt dat. Daarom besteden we niet alleen veel aandacht aan de technische implementatie, maar ook aan de eindgebruikers die ermee aan de slag gaan. Samen met jou stellen we een adaptatiestrategie op, waarin we onze kennis van technologie en verandermanagement toepassen op jouw organisatie(cultuur) en processen.

IT Support