Alleen
het beste
is goed
genoeg

De digitale transformatie heeft een blijvende impact op hoe wij mensen (samen)leven en werken. Elke dag kunnen en weten we meer. Dat geldt voor jou, maar ook voor je concurrenten. Daarom nemen wij je graag bij de hand om technologie zó voor je te laten werken dat je verschil blijft maken. Vandaag, maar ook morgen.

Ons team

Computron is een team van innovatieve, gedreven, ondernemende en een tikkie eigenwijze professionals. Ons doel? Jouw partner zijn in de digitale transformatie. Met onze passie voor techniek, advieskracht en uitmuntende service kun jij het beste uit jezelf halen. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op!

 • Koen Nicolasen Algemeen directeur 06 53 83 70 86
 • Remco van den Brink Commercieel directeur 06 23 50 01 23
 • Martijn Dijkstra Manager 06 21 71 00 81
 • De Computron-
  aanpak
  • 1
  • Strategisch stappenplan

   Wat wil je bereiken
   en hoe komen we daar?

    

   Op basis van jouw ambities en onze technologische expertise formuleren we heldere doelstellingen en beschrijven we de technologische oplossingen die jou en je medewerkers verder brengen.

  • 2
  • Implemen­teren

   Standaardoplossingen die allesbehalve
   doorsnee zijn

    

   Computron werkt met Microsoft-oplossingen die we – op basis van onze jarenlange ervaring – precies op maat maken voor jouw organisatie. Ook ontwikkelen we zelf applicaties die je helpen om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van jouw software. Zo ben je verzekerd van technologie die werkt – precies zoals jij het wilt.

  • 3
  • Training
   en support

   Leren werken
   met je nieuwe
   software(systeem)

    

   We besteden niet alleen veel aandacht aan de technische implementatie, maar ook aan de eindgebruikers die ermee aan de slag gaan. We verzorgen trainingen en bieden onsite ondersteuning. Kortom: we leveren technologie die werkt én zorgen dat mensen ermee kunnen werken.

  • 4
  • Beheer

   Alles
   onder
   controle

    

   En áls de technologie eenmaal werkt zoals je het wilt, wil je natuurlijk ook dat dat zo blijft. Dat je systemen in de lucht blijven én dat nieuwe technologie blijft aansluiten bij je bedrijfsprocessen. Daarom adviseren en ondersteunen we je bij functionele en technische vraagstukken.

  Eigenwijs &
  samen slim

   

   

  Wij vinden dingen. Vooral als het over technologische oplossingen gaat, hebben we een stevige mening die we niet onder stoelen of banken steken. Maar we weten ook heel goed wanneer we moeten luisteren. Dat maakt ons een interessante gesprekpartner, zeggen onze klanten. Zijn we eigenwijs? Jazeker. Maar vooral: samen slim.

  Twee weten meer dan één

  Volle kracht
  vooruit

  Als je vooruit wilt, moet je gas geven. Dat hoeven we jou niet te vertellen. Computron is een ondernemende club: we ontwikkelen voortdurend nieuwe diensten en apps en nemen deel in consortia en samenwerkingsverbanden. Bovenal zijn we dé technologische partner voor MKB’ers in Nederland.

   

  Als we samen gas geven, ga je nóg sneller

  Met het oog
  op morgen

  De digitale transformatie heeft een blijvende impact op hoe wij mensen (samen)leven en werken. Elke dag kunnen en weten we meer. Dat geldt voor jou, maar ook voor je concurrenten. Daarom nemen wij je graag bij de hand om technologie zó voor je te laten werken dat je verschil blijft maken. Vandaag, maar ook morgen zijn we dé technologische partner voor MKB’ers in Nederland.

  Blijf je concurrenten een stap voor