18 juni 2019

Adviesgesprek: Skype naar Teams

Datum/Tijd
Datum - 18/06/2019 - 04/08/2019
Hele dag

Locatie
Computron

Categorieën Geen Categorieën


Enige tijd geleden heeft Microsoft aangekondigd Skype for Business te gaan uitfaseren. De zakelijke variant van Skype wordt vervangen door Microsoft Teams. In februari hebben wij een lunchsessie georganiseerd voor klanten om te vertellen welke veranderingen dat met zich meebrengt.

 

Bij het afsluiten van een nieuw Office 365-abbonnement kan al geruime tijd geen Skype for Business meer worden gebruikt, maar Microsoft is nu ook begonnen met het overzetten van bestaande Skype-gebruikers. Gebruikt jouw organisatie ook Skype for Business? Dan is de kans groot dat je binnenkort in Skype een melding krijgt dat je wordt overgeschakeld op Teams.

 

Als je nu Skype for Business gebruikt en ook gebruik wil maken van Teams als vervanger van Skype, dan zijn er aanpassingen nodig aan je IT-omgeving. Computron biedt een totaaltraject aan voor de overgang van Skype for Business naar Teams (totaal 4 uur). Daarvoor plannen we de omzetting, geven we een training en rollen we de Teams applicatie uit op alle werkplekken. Zo loopt je organisatie niet tegen problemen aan wanneer er zonder voorbereiding wordt overgeschakeld op Teams.

 

Plan hieronder een adviesgesprek in over de overgang van Skype for Business naar Teams. Een van onze consultants staat je graag te woord over hoe wij deze overgang kunnen begeleiden.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.