28 maart 2019

Waarom is een moderne desktop essentieel voor je organisatie?

Succes is afhankelijk van mensen. Managers beseffen maar al te goed dat mensen centraal staan bij het reilen en zeilen van hun bedrijf en dat die mensen de juiste tools moeten hebben om te kunnen innoveren en groeien. De implementatie van een moderne werkplek moet daarom niet als leuke optie worden gezien, maar de hoogste prioriteit krijgen.

 

De wereld is veranderd

Mensen zijn dol op hun apparatuur. Mobiele telefoons zijn ideaal voor communicatie en lichte werkzaamheden onderweg. Tablets zijn perfect voor interactie met inhoud. Maar voor het echte werk kiezen gebruikers een pc.

 

Kan je organisatie misschien succesvoller worden met echte pc’s? Als je bedrijf nog steeds Windows 7 & Office 2010 gebruikt, bedenk dan dat de wereld inmiddels is veranderd.

 

Verwachtingen van werknemers en klanten veranderen

Er vindt een verschuiving plaats van traditionele kantoren naar open fysieke omgevingen en op samenwerking gerichte werkomgevingen. Teamwork is cruciaal geworden voor de manier waarop het werk wordt gedaan en ook organisaties opereren in netwerken.

 

Het personeel en het bedrijfsklimaat veranderen, evenals de verwachtingen van werknemers en klanten. Tegelijkertijd staan bedrijven voor de uitdaging om hun mensen en netwerken te beschermen in een complexer bedreigingslandschap. Implementatie van de juiste technologie en de juiste tools voor werknemers om hun beste werk te leveren, waar dan ook, is een belangrijk onderdeel van de digitale transformatie. Dat is precies wat de moderne desktop biedt.

 

Wat is een moderne desktop?

Moderne apparaten ondersteunen aanraking, pen, spraak, gebaren en voice control en profiteren zo van de vele productiviteit- en beveiligingsfuncties in Windows 10. Ze starten sneller op, zijn veiliger, presteren beter, hebben een langere batterijduur en besparen je geld doordat ze goedkoper in onderhoud zijn.

 

Met de moderne desktop kunnen gebruikers op hun manier werken, eenvoudig, flexibel en mobiel. IT-professionals kunnen beveiliging en naleving van wet- en regelgeving instellen voor optimale productiviteit zonder compromissen.

 

Overschakelen op een moderne desktop betekent drie dingen

Upgraden van een oudere Windows-versie zoals Windows 7 naar Windows 10, of beginnen met nieuwe Windows 10-apparaten. Een eeuwigdurende Office-versie inruilen voor een cloud oplossing.

 

IT-teams die Windows en Office onderhouden met regelmatige beveiliging- en functie-updates om up-to-date te blijven. Deze combinatie biedt gebruikers de productiefste en veiligste computerervaring, terwijl de complexiteit voor IT-teams en de totale eigendomskosten voor de organisatie afnemen.

 

Het einde van Windows 7

Binnen een jaar worden de ondersteuning en het onderhoud van Windows 7 beëindigd: Windows 7 is nu bijna 10 jaar oud. Einde van de ondersteuning op 14 januari 2020 betekent dat Microsoft na die datum geen patches, beveiligingsupdates en technische ondersteuning meer levert voor Windows 7.

 

Gebruikers kunnen Windows 7 dan nog steeds starten en gebruiken, maar het gebruik van een niet-ondersteund product, met name een besturingssysteem, brengt veiligheidsrisico’s met zich mee.