Computron voorziet het onderwijs van ICT-diensten

Lees meer
Scroll down

Het onderwijs is continue in beweging

Accreditatie, zaakgericht werken, post competentie gestuurd onderwijs, onderwijskwaliteit, flexibiliteit en zelfsturing zijn allemaal zaken die nu in het onderwijs spelen.

Computron kent de trends en kan ondersteunen en voorzien in oplossingen binnen deze thema’s. Daarom ontwikkelt en implementeert Computron altijd oplossingsgerichte software met de kennis van nu én morgen.Computron heeft ruime ervaring in het onderwijs. Wij werk(t)en onder anderen voor de volgende klanten.

onderwijs

Sport op maat

Complete oplossing voor flexibel ingericht sportonderwijs.

Cloudoplossing om sportonderwijs in het MBO vast te leggen. Sportaanbod, inschrijven, volgen, aanwezigheidsregistratie en communicatie. Ontzorgt docenten, activeert studenten, geeft beheerders krachtig gereedschap.

voorbeeld voorbeeld

COE planner

Alles onder controle voor taal- en rekenexamens.

Plan taal- en rekenexamens middels deze cloudoplossing. Door zelf of centrale inschrijving, locaties, examengroepen, brieven, e-mails, rapportages en aanwezigheid voortgang. Verminder uw administratielast drastisch met COE planner.

voorbeeld voorbeeld

Digitaal portfolio

Begeleiden, feedback, beoordelen en natuurlijk accreditatie-proof.

Het digitaal portfolio is dé oplossing voor het Hbo als het gaat om het verzamelen en beoordelen van bewijsmaterialen van studenten. Of het nou gaat om regulier onderwijs of competentie overstijgende beoordelingen, studenten kunnen hun werk inleveren en beoordeeld worden. Natuurlijk worden alle bewijsmaterialen case based gearchiveerd.

voorbeeld voorbeeld

Maatwerk als standaard

Computron gelooft niet in standaard oplossingen.

Uw organisatie is uniek en daarmee ook uw behoeften met betrekking tot uw werkomgeving. Door een goede inventarisatie van uw werkprocessen kunnen we uw werkplekken volledig inrichten op basis van de behoeften van verschillende medewerkers. Zonder extra toeters of bellen.

Maken we binnenkort vrijblijvend kennis om onze visie op uw werkplek toe te lichten?

Neem contact op